Parteneri și Echipa

Universitatea Babeș Bolyai (Lider de proiect)

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) este o instituţie publică de învăţământ superior a cărei misiune este de a promova şi susţine în cadrul comunităţii locale, regionale, naţionale şi internaţionale dezvoltarea unor componente culturale specifice. Este una dintre instituțiile de învățământ și cercetare de top din România, conform celor mai multe scheme de clasare naționale și internaționale. BBU consideră că cercetarea științifică este una dintre principalele sale misiuni; pentru noi, în cadrul BBU, precum și în interacțiunile cu comunitatea națională și internațională, cercetarea reprezintă principalul criteriu de evaluare a statutului academic. Cu tot ce face, Universitatea Babeș-Bolyai se străduiește să fie un model de diversitate, de experiment cultural, un pol de creștere durabilă, un centru de cunoaștere și inovare tehnologică.

BBU oferă și investește constant în echipamente și infrastructură moderne. Tehnici avansate în spectroscopie, microscopie, radiații, calcul, schimbări climatice, știința materialelor, genetică, biologie moleculară și altele sunt, de asemenea, disponibile și conectate la partenerii de cercetare la unele dintre cele mai competitive instituții de cercetare din lume.(citește mai mult)

Indeco Soft (Partner 1)

De peste 19 ani, Indeco Soft este o companie lider în dezvoltare de software în România, oferind soluții de e-guvernare pentru peste 1000 de instituții publice (orașe, consilii județene, școli, universități și afaceri private).

Soluțiile software ale companiei includ software conceput special pentru administrația publică, într-o soluție integrată organizată în 5 pachete: Social Care Management și eHealth, gestionarea asistenței sociale (prestații sociale, proceduri și fluxuri de lucru); Plata electronică a taxelor locale, a tichetelor de parcare și a amenzilor, utilități, donații; Interacțiunea cu cetățenii – Gestionarea documentelor, petiții online, planificare urbană, interacțiune online și raportare probleme; Registrul agricol inclusiv utilizarea terenului; Management financiar – bugetare, management HR, contabilitate, facturi, management de investiții și achiziții; Venituri Administrative – regimuri fiscale locale, închiriere publice, autorizații de afaceri, autorizații de construire, management transport. Calitatea serviciilor noastre este atestată de numeroasele noastre reînnoiri anuale de contracte, în timp ce procesul de dezvoltare este gestionat în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 și 27001. (citește mai mult)

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară(Partner 2)

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca este succesorul prestigioasei Școli Superioare de Agricultură din Cluj, înființată în urmă cu 145 de ani, în octombrie 1869, sub denumirea de Institutul de Studii Agronomice, Cluj-Manastur. În 1906, Institutul ajunge la nivelul Academiei, devenind Academia de Agricultură din Cluj.

Scopul universității este de a promova excelența în domeniul educației, cercetării și inovării prin instruire academică primară inițială și postuniversitară, prin învățarea pe tot parcursul vieții și integrarea în sistemul de valori universal în conformitate cu cerințele unei societăți bazate pe cunoaștere.(citește mai mult)

Comentariile sunt închise.